Imprimir
Comparteix

Coneix l'OCGR

Desembre 2017
DlDmDxDjDvDsDg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
       

Les finalitats de la Fundació Orquestra de Cambra de Granollers són les següents:

 • Promoure l'excel.lència interpretativa de l'Orquestra de Cambra de Granollers per tal d'assolir el més alt nivell com una prioritat de la seva existència. Al mateix temps, contribuir a l'excel.lència dels seus membres a nivell individual en una corresponsabilitat indistriable.
 • Promoure el coneixement i la divulgació de la música catalana de valor reconegut.
 • Administrar i gestionar l’activitat cultural de l’Orquestra de Cambra de Granollers per a la divulgació de la música clàssica del molt variat repertori de cambra comprenent totes les èpoques i estils, al públic que cerca emocions a través de la música en viu.
 • Promoure l’enregistrament de música clàssica per a la seva conservació i divulgació.
 • Promoure la formació dels espectadors i la creació de nous públics per a la música, promovent el màxim de sinèrgies entre les diferents disciplines artístiques per a una major transmissió de valors humanístics a través de l’art.
 • Contribuir a la oferta de música clàssica en viu del nostre país a través de l’Orquestra de Cambra de Granollers com una referència destacada de qualitat i originalitat artística per a la difusió de la música clàssica a través d’una temporada pròpia que té la seu estable i de presentació al Teatre Auditori de Granollers.
 • Facilitar la producció i presentació de concerts per a ser interpretats tant al Teatre Auditori de Granollers com per a la seva venda a d’altres teatres i auditoris d’arreu del país.
 • Fomentar la creació d'activitats vinculades a la divulgació musical. Organitzar, administrar i gestionar qualsevol activitat i/o formació artística sorgida de la cambra de Granollers i vinculada amb la difusió i divulgació de la música clàssica.

 

Activitats de la Fundació

Per a la consecució dels fins fundacionals, la Fundació desenvolupa les activitats que el Patronat considera necessàries directament i/o en col·laboració amb altres entitats, institucions o persones, d’acord amb el que estableix la normativa sobre fundacions. En concret, a fi de dur a terme la finalitat fundacional, la Fundació desenvolupa les activitats que, sense ànim exhaustiu, s’enumeren a continuació:

a) Organitzar el funcionament i desenvolupament de l’Orquestra de Cambra de Granollers en tots els seus aspectes.

b) Difondre el coneixement i estima de la música clàssica de totes les èpoques i estils.

c) Organitzar representacions i concerts al propi Teatre Auditori.

d) Participació directa en les festes i activitats culturals de la  a bens i formacions per a la difusió de la música clàssica i contemporània en general.

e) Dur  a terme l’administració i gestió, organitzant el funcionament i desenvolupament de l’Orquestra de Cambra de Granollers en tots els seus aspectes. 

Membres del Patronat

Josep Marquès i Baró, president

Montserrat Rof i Boada, secretària

Mireia López, vocal

Josep M. Roger, vocal

Francesc Sala, vocal

Santiago Sáenz, vocal

Montserrat Ponsa, vocal

Maricarmen Palma, vocal

Rosa Ruera, vocal


 • Ajuntament de Granollers
 • Teatre auditori de Granollers
 • Generalitat de Catalunya - Cultura i Comunicació
 • Diputació de Barcelona

Orquestra de Cambra de Granollers / Teatre Auditori de Granollers
C/ Ponent, 44 (08401) Granollers · Tel. 93 840 51 20 ext. 7 · Fax 93 840 51 22

disseny web Interactiu - Disseny web, aplicacions web, posicionament a Banyoles, Girona